Acupuncturist Haarlem

Ik werk nu al ruim vijftien jaar als acupuncturist in Haarlem. Aan de basis van mijn behandelingen liggen kwaliteit en mijn ervaring. Om de kwaliteit hoog te houden volg ik nog steeds jaarlijks bijscholingen.

Wekelijks komen er tientallen cliënten in mijn praktijk met de meest uiteenlopende klachten.

Natuurlijk herstelproces
Het menselijk lichaam bezit een uitzonderlijk goed ontwikkeld zelfgenezend proces. Dit natuurlijke proces van ons lichaam, verzorgt 24 uur per dag (continue) onze lichamelijke en geestelijke gezondheid via verschillende mechanismen. Door erfelijke factoren kan deze zelfgenezing uit balans raken. Ook kan dit veroorzaakt worden door een geestelijk of lichamelijk trauma, langdurige emotionele belasting, bepaalde voedingsmiddelen of weersverandering. Als de balans in ons lichaam ver­stoord wordt, kunnen er lichamelijke klachten uit voort vloeien. Acupunctuur helpt het lichaam om zichzelf weer te herstellen en in balans te brengen. Diverse klachten kunnen worden behandeld met acupunctuur, waardoor deze klachten verminderen of verdwijnen en het lichaam kan helpen genezen.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn acupunctuur behandelingen staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Mijn benadering als acupuncturist gebeurt met name vanuit mijn kennis en breed ervaring met Traditioneel Chinese Geneeskunst.

Acupunctuur is één van de meest toegepaste onderdelen van Traditionele Chinese Geneeswijze buiten China, deze vorm van genezen bestaat al ruim drieduizend jaar. In China wordt acupunctuur in bijna alle ziekenhuizen, in combinatie met westerse geneeskunde dagelijks succesvol gebruikt en zonder bijwerkingen.

In Nederland maar ook in Engeland, Duitsland en België wordt acupunctuur de laatste vijftig jaar steeds meer toegepast als behandeling voor tientallen lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Mensen in Nederland en andere landen die reeds acupunctuur hebben geprobeerd, zijn grotendeels zeer tevreden over de snelle werking en de duurzaamheid van de acupunctuurbehandeling.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk als acupuncturist Haarlem.