Ervaringen van mijn cliënten

Onderstaand een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

Ik kon snel terecht!
Enkelen jaren geleden had ik veel last van een verstopte neus en pijn in mijn holtes. Op aanraden van een kennis heb ik een afspraak gemaakt. Hij heeft mij dan ook goed geholpen op een vriendelijke en rustige manier. Ik kon snel terecht!
Ik heb ook soms last van mijn darmen en die worden dan ook behandeld, kortom als ik ergens last van heb dan maak ik een afspraak bij hem. Ik ben zeer tevreden over hem en ik zal hem als iemand het vraagt aanraden hij is erg rustig en heel vriendelijk.
Mevrouw M.G.M van Vliet Gerritsma

Ik heb alles geprobeerd niets hielp!
Ruim een jaar lang heb ik helse pijn gehad in mijn hiel (ontsteking en hielspoor). Ik heb er dan ook van alles gedaan, zo ben ik naar de orthopeed geweest, de fysiotherapeut en ga zo maar door. Niets hielp.
Gelukkig kon ik snel terecht en na 5 behandelingen had ik haast geen pijn meer. Ik ben bijzonder blij, ookal geloofde ik er niet in, maar nu wel! Ik kan het iedereen aanraden, het is geweldig!
Mevrouw GG Anthoniesse de Vroom

Acupunteer tegen hooikoorts
Ik kamp al 6 jaar met een hevige hooikoorts, waardoor ik last had van mijn neus, ogen, hoofdpijn en ik slaap dan ook echt slecht. Voorafgaand aan de behandeling heb ik besproken wat mijn klachten precies zijn. Ik was natuurlijk ook erg benieuwd wanneer ik resultaat kon verwachten en volgens hem zou dit al binnen twee weken zijn. Mijn hooikoorts zou minder worden of helemaal verdwijnen en ik zou meer energie krijgen. Ik was erg blij om dit te horen en begon de behandeling.
Bij acupunctuur krijg je naalden in bepaalde lichaamsdelen wat ik wel even spannend vond maar achteraf mee reuze mee viel. Nadat de naalden waren aangebracht moest ik ongeveer 30 min. rustig blijven liggen. En na deze behandeling merkte ik direct verschil, ik had geen last meer van traan ogen en mijn neus. Mijn nacht rust is beter geworden. Ik ben gestart met acupunctuur omdat mijn medicijn niet meer hielp, ik kan je een behandeling zeker aanraden.
Mevrouw G. Mamman

Ik ben blij dat er acupunctuur bestaat.
Sinds 2008 ben ik onder behandeling, tot volle tevredenheid. Toen ik een dikke rode ontstoken teen had in 2010, dacht de huisarts meteen aan jicht. Dat werd later ook in het ziekenhuis geconstateerd. Ze gaven mij vanwege de bijwerkingen liever geen medicatie. Daarom ben ik naar een acupuncturist gegaan, mijn teen is genezen en de jicht is nooit meer teruggekomen.
Toen ik vlekken kreeg voor mijn ogen, en zelfs toen ik met mijn rechteroog slechter begon te zien ben ik naar de oogarts geweest. Maar die kon niets vinden. Mijn acupuncturist heeft mij behandelt en sindsdien kan ik weer rustig de krant lezen. Ik ben blij dat er acupunctuur bestaat.
Mw. E.T. van den Beld

Maak een afspraak bij mij
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Acupunctuur Haarlem.