Mijn werkwijze en behandelmethodes als acupuncturist

Ik werk volgens de bekendste vorm binnen de TCG ( traditionele chinese geneeskunde) waarbij ik dunne, steriele wegwerpnaalden gebruik die ik plaats op verschillende meridiaanpunten van jouw lichaam. Door de naalden op deze punten te plaatsen kan de balans van je lichaam zich gaan herstellen en gaat jouw energie weer stromen.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling (de intake) word je klacht besproken en in kaart gebracht om zo tot een effectieve behandeling te komen. Aan het begin van elke behandeling wordt er geëvalueerd hoe het na de voorgaande behandeling is gegaan.

Van daaruit wordt er in overleg een keuze voor de behandelmethode gemaakt. Ook houden wij het verloop van de behandelingen nauwkeurig in de gaten door regelmatige evaluaties uit te voeren.

De ervaring van mijn cliënten is dat zij weinig tot niets merken van het prikken van de naaldjes. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Wat daarentegen wel soms voorkomt is dat de cliënt bepaalde beweging van energieën kan voelen.

Verder is het goed om te weten dat ik regelmatig diverse nascholingen volg en gebruik maak van Dr Tan’s Balance Method Acupuncture, auriculo therapie (oor acupunctuur) en tuina therapeut ben.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.